Saturday, June 20, 2009

Ka Faen?

Dagbladet presser opp mot debatt, hva om muslimene kommer i flertall. [Les her] [Eller Her]

I Oslo og i nabo kommuner av Oslo har man fått konsekvensene av en dårlig innvandringspolitikk. Men oppleves dette egentlig i andre byer Trondheim, Bergen og Stavanger sliter ikke på samme måte som Oslo.
Ansvaret ligger egentlig på innbyggerenes sin side.
Men klart ingen er bedre enn andre, vi er alle i samme båt.
Hvor ofte spørr du noen med etnisk utseende om hva klokka er?

Enkelt spørsmål, men hvor mye gjør vi egentlig for å få de velkommen.
Vi lasser på med leiligheter, penger, hvitevarer, elektriske artikkler, klær, mat osv.
Det er en god ting å ta vare på sine nye landsmenn, de som kommer inn skal være velkommene. Men er det slik at noen bryter loven før de har blitt Norske statsborgere så er det rett ut. Jeg fatter ikke at denne loven ikke er satt opp for lenge siden.

Aslam Ahsan i samråd med Dagbladet legger opp til en provokasjon. Denne provokasjonen er vell og bra, men Norges lover står til Dovre faller. Dette er Norge, et fritt land bygget på likeværd og den frie tanke. Hvis noen skal komme her å legge inn nye lover så bygger det opp til kamp. Tror du vi kan komme til muslimske land for å bygge opp Norske lover der?
Hva med Iran, skal vi bare trampe igjennom at dette funker ikke og begynne å sette egne lover? Man har jo fått bevist at noe debatt rundt dette ønsket de jo ikke.
Så den kan vi bare glemme.

Å drøfte lover og regler er en fornuftig tankegang. Men t.o.m. jeg synes det bærer uheldige virkninger når nye landsmenn kommer for å si at Nordmenn er dritt og at Allah er den som virkelig betyr noe. Klart det skal man få mene, helt lovlig å mene hva man vil.
Men går dette på tverrs og det fører til handling så er dette uhelig.

Hva med å sette opp innvandringstopp i Norge? Hva med å begrense inntaket for så å få total kontroll på situasjonen i Oslo. Oslo er heldigvis ikke hele Norge, det er bare en bitteliten del av det. Så vi kan fyre opp denne debatten og få kontrollen tilbake.
Innvandrere har også rett til å komme på stortinget, tale deres sak og delta i debatter.
Men når en innvandrer forteller meg at Norge er så dårlig, kvinnene her er løse og at mennene ikke kan arbeide så blir jeg forbannet. Ikke fordi personen ikke har rett å tale sin sak. Men fordi dette mennesket ikke bærer noe preg av kulturell forståelse og samfunnet ikke har giddet å gi personen den ryggsekken personen skulle ha hatt.

Aslam Ahsan bommer med sin kompetanse når han leker med tanken om at nordmenn skulle få alkohol å oppbevare i sine kristne hjem. Norge er et kristent land og det står i grunnloven, dette er paradokset vi ikke kan se bort i fra når vi veier opp seperasjon fra stat og kirke. Kanskje vil dette bli enda mere nødvendig i fremtiden å skille stat og kirke slik at det ikke skal være mulig å komme gjennom med slike frihetsberøvende tiltak.

Å forandre det norske flagg, blir dessverre ganske vanskelig siden det norske flagg er symbolet på generasjonen på generasjoner med kamp, ære, tro og tilhørlighet.
Dette er noe jeg er villig til å kjempe for. Er det så forferdelig i Norge uten flerkoneri, kone på kjøkkenet, muslimske bønner over hele byen så er saken egentlig ganske enkel.
Kom deg til et land hvor slike regler aksepteres.
Jeg ønsker de som er villig til å respektere våres regler velkommen, de andre rebellene, tyranene og martyrene kan være der de hører hjemme og kjempe kampen der.
Det virker ikke logisk å kjempe for sin religion ved å bombe ned andre land som ikke er en del av deres oppfatning.
Hvis norge har vært i fyr og flamme hadde jeg gjort mitt beste for å kjempe kampen der hvor kampene kjempes. Å kjempe med sine egne regler uten noen form for imøtekommenhet i et annet land er bare ikke logisk.

Konklusjonen er at denne debatten er fyrt opp av noen rebeller som vil lage bråk, selge religion og aviser. Enkelt og greit. Det finnes få bevis på at dette er noe reelt.
Jeg respekterer debatten, men for dere som skjelver bare ved tanken, så er dette noe som er langt fra realistisk.

No comments:

Post a Comment